ZZP'er In de zorg tijdens coronacrisis

30 april 2020

Het Coronavirus, oftewel COVID-19, grijpt op zich heen. De druk op de gezondheidszorg is hoog. Als ZZP'er in de zorg wil je al je tijd voor de zorg gebruiken en weinig tijd kwijt zijn aan de administratie. Dat kán, met SZISS.

Diepe buiging

Wat geweldig dat jij als zzp'er in de zorg bereid bent de risico's te nemen die het Coronavirus met zich meebrengt. Je moet het maar durven. Zorg verlenen aan een cliënt die besmet is. Een dienst draaien in een ziekenhuis met besmette patiënten. Zorg verlenen in een verpleeghuis of een instelling voor gehandicaptenzorg terwijl ook hier het virus heeft toegeslagen. Of met de wetenschap dat dit binnenkort wellicht het geval is... Een diepe buiging voor jou, omdat je zorg verleent in tijden dat dit ook risico's voor jezelf meebrengt. Onze complimenten!

SZISS ontzorgt financiële administratie

Als zzp’er in de zorg wil je niet veel tijd kwijt zijn aan de administratie, zeker niet in deze coronacrisis. Dat kán, met SZISS: dé webapplicatie die digitale urenregistratie en facturatie mogelijk maakt. SZISS bespaart tijd door eenvoudig uren te registeren, via smartphone of tablet, en arbeidsuren en onkosten digitaal te factureren. Via de software van SZISS kunnen gewerkte uren automatisch worden verwerkt in een e-factuur.

Deze nieuwe digitale manier van urenregistratie en facturatie bespaart veel tijd. Jij kunt hierdoor meer tijd voor de zorg besteden. Dat is waar het nu om draait.

Terug