Online platform in je eigen stijl

28 augustus 2020

Het nut van SZISS App

Gebruikmaken van de software van SZISS kan nog eenvoudiger en sneller via de Notificaties op je mobiel of tablet. Het is dan heel eenvoudig om bijvoorbeeld je gewerkte uren te registreren of je agenda te checken.

Wijzigingen worden doorgevoerd en automatisch via een push bericht in de SZISS App zichtbaar gemaakt bij de ander. Op deze manier ben je altijd up-to-date. Het feit dat je daar niet over na hoeft te denken, dat alles zo is ingericht dat je altijd en overal de meest actuele status ziet, is zo prettig aan de software van SZISS!

Met de functionaliteiten van de software van SZISS kun je via de App werken. Bovendien is de SZISS App gewoon via de Apple App Store en Google Play Store te downloaden.

Wat is de SZISS whitelabel App?

Een whitelabel App is een generieke App die in de huisstijl van een bedrijf kan worden aangepast.

Zo kan elke bemiddelaar of zelfstandige gebruik maken van de SZISS whitelabel App. En dat betekent dat alle functionaliteiten van de App zijn weergegeven in je eigen stijl en je eigen kleuren. Het online platform in je eigen stijl is echt werkelijkheid! Dat voelt vertrouwd, het straalt jouw bedrijf uit. Anderzijds werkt het verfrissend; Niets saaie contouren van een standaardinvulling. Nee, alles zoals jij wilt dat het eruit ziet.

Gebruiksvriendelijke App

De SZISS App is gebruiksvriendelijk. Het maakt daarbij niet uit op welk apparaat je werkt met de App. Of dit nu je mobiel, je tablet of een laptop is, in alle varianten werkt de SZISS App optimaal.

De App is afgestemd met de mensen die er in de praktijk mee werken. Hun wensen en suggesties zijn er in verwerkt. Uiteraard staat SZISS altijd open voor nieuwe idee├źn, zodat de App kwaliteit behoudt. Dat is niet het enige. De SZISS App is zodanig ingericht dat het van hoogstaande kwaliteit is en weinig bugs vertoont.

Overtuigd?!

Maak kennis met SZISS en proef het gemak. De eerste maand is gratis om optimaal kennis te maken met de voordelen van SZISS.

Terug