Voorkom fouten personeelsplanning

7 mei 2020

Veel voorkomende fouten in personeelsplanning bij bemiddelaars zijn de communicatie over de planning en het doorvoeren van wijzigingen. Deze fouten in personeelsplanning zijn te verhelpen.

Personeel plannen en communiceren

Als bemiddelaar van personeel ben je de schakel tussen vraag en aanbod van medewerkers. Dit zijn PNIL medewerkers (Personeel Niet In Loondienst) en bijvoorbeeld werkzaam als uitzendkracht, flexwerker, zzp'er of met een contract op detacheringsbasis.

Als bemiddelaar heb je te maken met de beschikbaarheid van deze medewerker en tegelijkertijd moet je inspelen op de fluctuerende vraag naar personeel in de arbeidsmarkt. Dat vergt een goede en tijdige personeelsplanning bemiddelaar en een duidelijke communicatie naar de medewerkers.

Goede planning en communicatie met de software van SZISS

SZISS faciliteert de schakel tussen vraag en aanbod van personeel met de speciaal hiervoor ontwikkelde software van SZISS. De bemiddelaar ontvangt van een organisatie het verzoek voor inzet personeel. In de app of via de website is af te lezen welke PNIL medewerkers voor deze opdracht geschikt en beschikbaar zijn. Deze medewerkers krijgen de aangeboden dienst via een push-bericht in de app of via e-mail te zien.

Met één druk op de knop Ja, ik kan, maakt de PNIL medewerker kenbaar de opdracht te aanvaarden. De opdracht verschijnt daarmee automatisch in de agenda van de medewerker én in het systeem van de bemiddelaar.

Wijzigen stroomlijnen met de software van SZISS

Ook wijzigingen in de personeelsplanning zijn met de software van SZISS eenvoudig te maken. Of de wijziging nu ontstaat vanuit de bemiddelaar of de PNIL medewerker, maakt voor de software van SZISS geen verschil. Wijzigingen worden doorgevoerd en automatisch via een push bericht in de app of via e-mail bij de ander zichtbaar gemaakt. Met één druk op de knop maak je bekend dat de wijziging akkoord is, waarna het direct in de agenda van de medewerker én in het systeem van de bemiddelaar wordt aangepast.

Voorkom fouten personeelsplanning met de software van SZISS

Veelvoorkomende fouten personeelsplanning waar andere bemiddelaars mee kampen zijn niet nodig als je gebruik maakt van de software van SZISS. Het is heel eenvoudig een goede planning te maken en wijzigingen door te voeren. Zowel bemiddelaar als PNIL medewerker ziet een up-to-date overzicht in de app of via de website én in zijn of haar werkagenda. Ideaal!

Terug