Verandering van werk als zelfstandig professional

3 december 2020

Wie denkt dat het vervullen van de huidige functie op een andere afdeling/locatie of het kennis maken met een andere functie moeilijker is voor zelfstandigen heeft het mis. Zeker niet als de zelfstandig professional is aangesloten bij een bemiddelaar.

Inzet bemiddelaar

Vergelijk bemiddelen van werk met een makelaar die een huis van iemand aan iemand anders verkoopt. De makelaar bemiddelt tussen koper en verkoper van de woning. Hij is niet degene die de woning verkoopt, dat is immers de eigenaar van de woning die niet langer eigenaar wenst te zijn. Voor de bemiddeling ontvangt de makelaar een vergoeding.

Zo werkt het ook bij bemiddeling van werk. De bemiddelaar bemiddelt tussen opdrachtnemer en opdrachtgever van (tijdelijk) werk. Daarbij wordt de opdracht rechtstreeks uitgevoerd en berekend door de zelfstandige aan de opdrachtgever. De bemiddelaar ontvangt van de opdrachtnemer en/of de opdrachtgever een vergoeding voor de dienstverlening.

Veranderen van werk

Wil je als zelfstandige op een andere afdeling of locatie werken of 'snuffelen' aan een nieuwe functie, dan geef je dit door aan de bemiddelaar. Hij gaat aan de slag met het zoeken naar de perfecte match. En dat kan heel eenvoudig met de software van SZISS.

Matchen van personeel

De bemiddelaar heeft duidelijk in beeld wat je wensen zijn en dit is opgenomen in de software. Vervolgens ontvangt de bemiddelaar van een organisatie het verzoek voor inzet personeel. Hij kan direct zien of de vraag matcht met je wensen. Zo ja, dan krijg je de aangeboden dienst via een push-bericht in de App of via e-mail te zien.

Jij bekijkt de opdracht. Voldoet dit aan je verwachtingen, dan maak je met één druk op de knop Ja, ik kan, kenbaar de opdracht te aanvaarden. De opdracht verschijnt daarmee automatisch in je agenda én in het systeem van de bemiddelaar. Is dit niet wat je zoekt? Geef aan de bemiddelaar door dat je wacht op een volgend aanbod.

Verandering van werk met de software van SZISS

Met de software van SZISS is het heel eenvoudig van afdeling/locatie of functie te wisselen. Dit is zowel voor de zelfstandig professional als voor de bemiddelaar een groot voordeel. Houd inzicht en overzicht in de opdrachten. Naast het matchen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer heeft SZISS vele andere tools om eenvoud en gemak te creëren, zowel voor de zelfstandig professional, bemiddelaar als opdrachtgever. Benut dat voordeel!

Overtuigd?!

Maak kennis met SZISS en ervaar het gemak! De eerste maand is gratis.

Terug