Overname Affidabile

6 augustus 2020

De perfecte match!

Affidabile levert betaalbare en kwalitatief hoogwaardige zorg aan zorginstellingen. Zij is specialist in het bieden van bemiddelingsoplossingen aan zorgverleners en -instellingen en zorgt ervoor dat de juiste zorgprofessional in de juiste instelling werkzaam is. De perfect match, waarbij ieder op zijn of haar plek zit!

Dat kan alleen door elke zorgverlener persoonlijk te leren kennen en te weten van zijn of haar vakbekwaamheid. Juist daardoor zijn zorgprofessionals gemotiveerd en flexibel. Dit heeft voordelen voor de zorginstelling. Deze instellingen hebben bovendien ook persoonlijk contact met Affidabile voor een juiste afstemming. Een perfect werkwijze!

Affidabile onderdeel van SZiSS

Affidabile is als test opgezet om de software van SZISS te gebruiken met als doel de software te verbeteren/verfijnen. Het diende als casus om te beoordelen of de software van SZISS aan alle wensen voldoet. Wat begon als test, is uitgegroeid tot een zeer goedlopend bedrijf met vele professionals in de zorg en zorginstellingen in haar klantenportefeuille.

Overname Affidabile 1 augustus 2020

Per 1 augustus 2020 is Affidabile, voor een mooie formule, overgenomen door Lead Healthcare, een bedrijf dat het werkgeluk van de zorgprofessional centraal stelt en op deze manier ervoor zorgt dat de cliƫnt de best mogelijke zorg krijgt. Affidabile past bij Lead Healthcare. Zorgprofessionals en -instellingen zullen ook door hen persoonlijk worden begeleid en kunnen rekenen op dezelfde services. Lead Healthcare zal ook gebruik maken van de software van SZISS. Zo kunnen zorgverleners en -instellingen blijven werken met dezelfde faciliteiten, als bijvoorbeeld tijdregistratie, facturatie en documentbeheer.

Affidabile Healthcare

Dat Lead Healthcare Affidabile overneemt, betekent niet dat de merknaam verdwijnt. Affidabile Healthcare is de naam waaronder het bedrijf per 1 augustus 2020 wordt voortgezet. Zo past het optimaal bij Lead Healthcare en behoudt het tevens de naam die in de markt van Zorg & Welzijn bekendheid verdient.

Meer informatie

Heb je vragen over de overname, de overdracht of Lead Healthcare? Laat het ons weten via support@affidabile.nl. We laten je graag meer weten zodat ook jij je goed voelt bij de overname van Affidabile.

Terug