Ontdekdezorgweek 2021

11 maart 2021

Yeah! De Week van Zorg en Welzijn 2021, oftewel de Ontdekdezorgweek, staat voor de deur. Van 22 tot en met 27 maart openen meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.

Organisatie De week van Zorg en Welzijn 2021

Om het imago van de sector Zorg en Welzijn te verbeteren en om jongeren te motiveren te kiezen voor een opleiding in de sector Zorg en Welzijn organiseert Stichting RegioPlus jaarlijks, samen met diverse regionale werkgeversorganisaties, de Week van Zorg en Welzijn. Inmiddels is deze week beter bekend als de Ontdekdezorgweek.

Carrière in de zorg

Denk jij erover een carrière-switch te maken en te gaan werken binnen de sector Zorg en Welzijn? Of werk je al binnen deze sector, maar wil je daarbinnen wat anders? Of ben je bijna klaar met je studie en wil je graag ideeën opdoen om te kijken welk werk bij je past?

Neem dan tijdens deze week eens een kijkje bij een zorg- en welzijnsorganisatie bij jou in de buurt. Van ouderenzorg tot gehandicaptenzorg, van kleinschalige wooninitiatieven tot de GGZ, van huisartsenzorg tot mondzorg, binnen ziekenhuizen, verzorgingshuizen, buurthuizen en kinderopvang. Alle sectoren binnen Zorg en Welzijn doen mee aan de Ontdekdezorgweek 2021.

Werken in de zorg als zelfstandige

Werken in de sector Zorg en Welzijn hoeft zeker niet in loondienst. Er zijn steeds meer zelfstandigen werkzaam in deze sector om diverse redenen. Ook als (potentieel) zelfstandige in de zorg kun je in de Ontdekdezorgweek 2021 ideeën opdoen!

SZISS matcht vraag en aanbod van zelfstandigen in de zorg

Wat je ook drijft om als zelfstandige in de zorg te werken, je doet graag alleen datgene waar je goed in bent. Het zoeken naar geschikt werk en de administratieve processen die nodig zijn om als zelfstandige aan de slag te gaan, besteed je liever uit. Kies daarom voor een betrouwbaar systeem en goede klantenservice. Kies voor SZISS! SZISS faciliteert de schakel tussen vraag en aanbod van zelfstandigen in de zorg met de speciaal hiervoor ontwikkelde software. Daarnaast biedt SZISS die faciliteiten om bijkomende werkzaamheden als facturatie, tijdsregistratie, processen, marketing en administratie zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen met zo min mogelijk tijdsbesteding.

Kennismaking

Maak kennis met SZISS en proef het gemak. De eerste maand gratis om optimaal kennis te maken met alle voordelen.

Terug