Managed Service Provider voor personeelsplanning, urenregistratie en facturatie

23 juli 2020

Managed Service Provider

Een Managed Service Provider, oftewel MSP, kan het beste als volgt worden omschreven:

Een bedrijf dat de primaire verantwoordelijkheid op zich neemt voor het beheer van het personeelsprogramma in de cloud van een organisatie. Onderdelen van een MSP zijn:
* algemeen beheer van het programma in de cloud
* beheren van leveranciers
* beheren van opdrachten
* aan-/afmelden van kandidaten
* urenregistratie
* facturatie
* documentbeheer
* opdrachtbeheer
Een dergelijke cloud gebaseerde oplossing wordt ook Cloud Service Provider, oftewel CSP, genoemd.

De software van SZISS

SZISS faciliteert de Managed Service Provider en faciliteert daarmee de schakel tussen vraag en aanbod van personeel. Voor de bemiddelaar is de automatisering en standaardisering van het administratieve proces ideaal. De bemiddelaar ontvangt van een organisatie het verzoek voor inzet personeel. Geschikte en beschikbare medewerkers krijgen de aangeboden dienst te zien. De medewerker maakt vervolgens kenbaar de dienst te aanvaarden. Gewerkte uren worden geregistreerd en goedgekeurd door de opdrachtgever. Een factuur wordt vervolgens gemaakt voor de uitbetaling van de uren.

De zelfstandige (zzp, flex, detacheer) ervaart met SZISS eenvoud en gemak. Urenregistratie en facturatie gaan heel gemakkelijk en werken waar nodig automatisch om kostbare tijd te besparen en fouten te voorkomen.

Naast personeelsplanning, urenregistratie en facturatie kent SZISS producten als self-billing, documentbeheer, opdrachtbeheer en agendabeheer.

Managed Service Provider in de zorg

Faciliteren van de Managed Service Provider voor de zorgmarkt is het doel van SZISS bij oprichting. Uitgangspunt is het ontzorgen van bemiddelaars en zelfstandigen in de zorg, zodat zij alle tijd kunnen besteden aan de zorg en geen onnodige tijd kwijt zijn aan het administratieve proces. Na het uitvoeren van de basisfaciliteiten zijn diverse nuttige producten toegevoegd om het gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken.

Managed Service Provider in het onderwijs

Inmiddels is SZISS ook actief in faciliteren vraag en aanbod van personeel binnen het onderwijs. In de hele onderwijssector is krapte en is het met SZISS mogelijk geschikte en beschikbare docenten in te zetten op die onderwijsinstellingen waar tijdelijk of extra personeel nodig is. Met SZISS kun je personeel matchen op basisscholen, middelbare scholen als in het voortgezet onderwijs.

Inspelen op maatwerk en marktvraag

Heb jij als bemiddelaar of zelfstandige wensen rondom producten? Ben je benieuwd of SZISS ook in jouw werkbranche kan worden ingezet? Laat het ons weten! Maatwerk is bij SZISS zeker mogelijk. Zijn we nog niet in jouw werksector actief? Is het betreffende product of productonderdeel nog niet geïmplementeerd? Dan kunnen onze software engineers dat wellicht bouwen.

Terug