SZISS wenst je veel voorspoed in 2021!

31 december 2020

Aan de vooravond van 2021 wenst SZISS je veel voorspoed. Gezondheid in persoonlijke sfeer en zekerheid als ondernemer. Want juist door de Coronacrisis is dat niet meer zo vanzelfsprekend.

Tweede lockdown Nederland

Nederland zucht onder een tweede lockdown door de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus, oftewel COVID-19. Naast dat ieder moet waken voor een goede gezondheid, heeft de lockdown vrijwel voor elke ondernemer gevolgen.

De ene ondernemer heeft geen werk meer doordat de deuren van zijn bedrijf moeten sluiten, andere ondernemers met jonge kinderen thuis weten niet wanneer zij moeten werken omdat er geen school of opvang voor de kinderen is en zij zich ook niet zelf kunnen vermaken.

Zorgverleners daarentegen draaien overuren, nemen grote risico's en zijn elke minuut inzetbaar voor cliënten. Zij maken de uitbraak van het virus van dichtbij mee, worden ingezet op een cohort-afdeling of zijn extra druk om, met minder personeel, de andere afdelingen in de zorg draaiende te houden.

Medewerkers in het onderwijs daarentegen zijn op zoek naar een manier om leerlingen op afstand onderwijs aan te bieden, zodat achterstanden zoveel als mogelijk worden beperkt. Dit kost veel wilskracht, want het is lastig leerlingen bij de les te houden als je niet fysiek 'voor de klas' staat.

Petje af voor alle medewerkers en ondernemers die het zwaar hebben in deze tijden. Voor hen die zich inzetten voor anderen, die voor cliënten en leerlingen door het vuur gaan. SZISS wenst iedereen voorspoed in 2021, gezondheid in persoonlijke sfeer en zekerheid als ondernemer.

Op zoek naar extra of tijdelijk personeel?

Ook voor extra of tijdelijk personeel in de zorg of in het onderwijs faciliteert SZISS de schakel tussen vraag en aanbod van personeel, met de speciaal hiervoor ontwikkelde software van SZISS. De bemiddelaar ontvangt van een zorg- of onderwijsinstelling het verzoek voor inzet van extra of tijdelijk personeel, zodat er voldoende professionals aanwezig zijn om alles draaiende te houden. Eenvoudig is af te lezen welke zelfstandig professionals voor deze opdracht geschikt en beschikbaar zijn. Deze medewerkers krijgen de aangeboden dienst via een push-bericht in de App of via e-mail te zien.

Met één druk op de knop 'Ja, ik kan', maakt de zelfstandig professional kenbaar de opdracht te aanvaarden en de medewerker kan aan de slag. Door het matchen van personeel met SZISS is er voldoende mankracht aanwezig om de druk als gevolg van de Coronacrisis te verminderen.

Overtuigd?!

Maak kennis met SZISS! Kijk op deze website voor meer informatie. De eerste maand is gratis om te kijken of jij kunt profiteren van onze dienstverlening.

Terug