Geen fouten meer in personeelsplanning

14 januari 2021

De communicatie over de planning en het doorvoeren van wijzigingen gaat doorgaans niet soepel bij bemiddelaars. Met SZISS is dit verleden tijd!

Personeel plannen en communiceren

Als bemiddelaar ben je de schakel tussen vraag en aanbod van personeel. PNIL-medewerkers (zzp, flex, detacheer) hebben hun eigen expertise en beschikbaarheid. Tegelijkertijd moet je als bemiddelaar inspelen op de fluctuerende vraag naar (tijdelijk) personeel op de arbeidsmarkt. Dat vergt een goede en tijdige personeelsplanning bemiddelaar en een duidelijke communicatie naar de medewerkers.

Goede planning en communicatie met de software van SZISS

SZISS faciliteert de schakel tussen vraag en aanbod van personeel met de speciaal hiervoor ontwikkelde software van SZISS. De bemiddelaar ontvangt van een organisatie het verzoek voor inzet (tijdelijk) personeel. In de App of via de website is af te lezen welke medewerkers voor deze opdracht geschikt en beschikbaar zijn. Deze medewerkers krijgen de aangeboden dienst via een push-bericht in de App of via e-mail te zien.

Met één druk op de knop 'Ja, ik kan', maakt de medewerker kenbaar de opdracht te aanvaarden en de medewerker kan direct aan de slag. De opdracht verschijnt automatisch in de agenda van de medewerker én in het systeem van de bemiddelaar.

Wijzigingen kenbaar maken met de software van SZISS

Ook wijzigingen in de personeelsplanning zijn met de software van SZISS eenvoudig te maken. Of de wijziging nu ontstaat vanuit de bemiddelaar of de medewerker, maakt voor de software van SZISS geen verschil. Wijzigingen worden doorgevoerd en automatisch via een push bericht in de App of via e-mail bij de ander zichtbaar gemaakt. Met één druk op de knop maak je bekend dat de wijziging akkoord is, waarna het direct in de agenda van de medewerker én in het systeem van de bemiddelaar wordt aangepast.

Geen fouten meer in personeelsplanning

Veelvoorkomende fouten personeelsplanning waar andere bemiddelaars mee kampen zijn verleden tijd als je gebruik maakt van de software van SZISS. Het is heel eenvoudig een goede planning te maken en wijzigingen door te voeren. Zowel bemiddelaar als medewerker zien een up-to-date overzicht in de App of via de website én in zijn of haar werkagenda. Ideaal! Zo is iedereen op de hoogte én op de juiste plek inzetbaar.

Overtuigd?!

Maak kennis met SZISS! Kijk op deze website voor meer informatie. De eerste maand is gratis om te kijken of jij kunt profiteren van onze dienstverlening.

Terug