Gebruiksvriendelijke SZISS App in je eigen stijl

21 januari 2021

We maken massaal gebruik van Apps en terecht, door het gebruik van Apps kunnen we sneller, makkelijker en effectiever handelen. Uiteraard heeft SZISS ook een gebruiksvriendelijke App en niet zomaar één... deze App kan volledig in je eigen stijl en kleuren worden weergeven.

SZISS App

Gebruikmaken van de software van SZISS kan nóg eenvoudiger en sneller via de Notificaties op je mobiel of tablet. Zo ben je altijd op de hoogte van actuele en voor jou relevante informatie.

Met de SZISS App is het bijvoorbeeld heel eenvoudig je gewerkte uren te registreren of je agenda te checken. Wijzigingen worden doorgevoerd en automatisch via een push bericht in de SZISS App zichtbaar gemaakt. Daar hoef je niet over na te denken. Up-to-date informatie verschijnt gewoon via de Notificaties op je mobiel of tablet. Zo zie je altijd en overal de meest actuele status. En juist dat is zo prettig aan de software van SZISS!

De SZISS whitelabel App

De SZISS App volledig in je eigen stijl en kleuren? Dat kan met de SZISS whitelabel App. Dit is een generieke App die in de huisstijl van een bedrijf kan worden aangepast.

Dat betekent dat elke bemiddelaar en zelfstandige alle functionaliteiten van de App kan weergeven in de eigen stijl en kleuren. Dat voelt vertrouwd en werkt verfrissend; Niets saaie contouren van een standaardopmaak. Nee, alles zoals jij wilt dat het eruit ziet.

Gebruiksvriendelijkheid centraal

De software van SZISS kenmerkt zich door eenvoud en gemak. Ook in de SZISS App staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Het maakt daarbij niet uit op welk apparaat je werkt met de App. Of dit nu je mobiel, je tablet of een laptop is, in alle varianten werkt de SZISS App optimaal. De SZISS App is zodanig ingericht dat het van hoogstaande kwaliteit is en weinig bugs vertoont.

Uiteraard is de App afgestemd met de mensen die er in de praktijk mee werken. Hun wensen en suggesties zijn er in verwerkt. Heb je nieuwe ideeën? SZISS staat daar altijd voor open, zodat de App kwaliteit behoudt, nu en in de toekomst!

Download via Apple App Store en Google Play Store

De SZISS App is eenvoudig te downloaden via de Apple App Store en Google Play Store. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op met de helpdesk.

Probeer nu!

Geïnteresseerd? Probeer nu de software van SZISS en ontvang de eerste maand gratis om te kijken of jij kunt profiteren van onze dienstverlening.

Terug