Foutloos en eenvoudig factureren. Het kan!

5 juni 2020

SZISS urenregistratie

Het registreren en verwerken van uren, duurt geen uren... Tijdregistratie is eenvoudig en snel met de software van SZISS via App of website.

Alle uren die zijn geregistreerd, worden automatisch opgenomen in een urenstaat. Ook onkosten kunnen makkelijk worden meegenomen. Geef in het systeem de periode aan waarop de gewerkte uren betrekking hebben en de urenstaat is gereed. Deze wordt vervolgens goedgekeurd door de opdrachtgever.

Alleen goedgekeurde facturen

De goedgekeurde urenstaat en eventuele onkosten gebruikt de software van SZISS voor de factuur aan de opdrachtgever voor de uitbetaling van de uren.

Daar zit de kracht van SZISS. Door enkel de, reeds door de opdrachtgever, goedgekeurde urenstaten en onkostenoverzichten te koppelen aan de facturen zijn onjuiste facturen of creditfacturen verleden tijd. De software van SZISS berekent ook of gewerkte uren in aanmerking komen voor onregelmatigheidstoeslag (ORT). Is dit het geval, dan wordt de toeslag automatisch in de factuur opgenomen. Ook wordt rekening gehouden met de juiste BTW-heffing. Wil je toch iets aanpassen, dan kan dat uiteraard handmatig. Facturen kunnen daarnaast ook altijd handmatig worden ingevoerd.

Eenvoud en gemak

Met de software van SZISS verloopt facturatie geheel automatisch. Dit heeft de volgende voordelen:

1. Altijd correct facturen.

Omdat de facturen altijd bestaan uit de reeds door de opdrachtgever goedgekeurde urenstaten en onkostenoverzichten, zijn de facturen altijd correct!

2. Creditnota's zijn niet meer nodig.

Omdat de facturen altijd juist zijn, betekent dit ook dat creditnota's tot het verleden behoren. Creditnota's zijn uiteraard wel te maken als er onverhoopt een verkeerde factuur is verzonden.

3. Bespaar tijd en energie.

Juiste facturen en geen creditnota's besparen veel tijd en energie. Tijd die je aan iets anders kunt besteden!

4. Structureer het factuurproces.

Met de software van SZISS worden facturen automatisch verstuurd. Uiteraard kunnen facturen ook handmatig worden gemaakt. Verstuur de facturen tijdsperiode op dezelfde dag, zo creƫer je structuur in het factuurproces.

5. Vereenvoudig het factuurproces.

Alle wensen voor het factuurproces zijn in te stellen en te automatiseren. Maak het je gemakkelijk en vereenvoudig het proces.

Overtuigd?!

Maak kennis met SZISS en proef het gemak. De eerste maand is gratis om optimaal kennis te maken met de voordelen van SZISS.

Terug