Dutch Empire Security heeft dankzij SZISS.nl een eigen app en het administratieve proces geautomatiseerd

November 26, 2021

Sinds maart 2021 werkt Dutch Empire Security (DES) samen met SZISS.nl. Het Rotterdamse beveiligingsbedrijf, wat in 2017 is opgericht om met name de veiligheid binnen (jeugd)zorginstellingen naar een hoger niveau te tillen, kan hierdoor de volgende stap zetten in hun dienstverlening. Zo heeft DES nu een eigen app waar hun flexwerkers eenvoudig hun uren registreren, diensten kunnen bekijken en accepteren en hun beschikbaarheid kunnen opgeven. DES kan dit en nog veel meer beheren via hun eigen online omgeving.

Hozan Jalal, Algemeen Directeur van Dutch Empire Security

“Met behulp van SZISS was het makkelijk om gegevens zonder moeite over te zetten naar ons nieuwe plannings- en facturatiesysteem. Met trots mogen wij zeggen dat wij het eerste beveiligingsbedrijf zijn die samenwerkt met SZISS. Buiten dat het een fijn en makkelijk systeem is om mee te werken, biedt dit een luxe voor de medewerkers/freelancers. Hier is erg goed over nagedacht. Zo hebben wij nu een eigen app met onze bedrijfsnaam en logo die gemakkelijk te downloaden is via de Play Store en Apple Store. De medewerkers/freelancers vinden de app erg gebruiksvriendelijk. Voor de freelancers gaat het zelfs een stap verder, want via de app kunnen zij ook hun facturen gemakkelijk inzien. Het team achter SZISS staat altijd open voor feedback en verbetering en probeert het systeem naar de wensen van ons aan te passen: “niks is onmogelijk voor SZISS”. Wij zijn dan ook enorm blij met deze samenwerking. “

Stefan Walsemann, Klant Succes Manager van SZISS, is blij met de samenwerking tussen DES en SZISS

“Dutch Empire Security heeft de eer om het allereerste bedrijf in de beveiligingsbranche te zijn die succesvol gebruik maakt van onze White Label-app en online omgeving. Hoewel de wensen en behoeften van DES anders zijn dan bijvoorbeeld onze klanten uit de zorgbranche, kijken we altijd samen met onze klanten wat de wensen zijn en proberen we ons product te verbeteren naar deze wensen. Wat ons betreft kunnen meer bedrijven uit de beveiligingsbranche probleemloos gebruik maken van de producten van SZISS.”

Heb je interesse in een vrijblijvende demo waarin wordt getoond wat alle mogelijkheden zijn van SZISS? Neem dan een kijkje op sziss.nl.

Ben je op zoek naar beveiligingsbedrijf die gespecialiseerd zijn in Zorgbeveiliging, Objectbeveiliging en Persoonsbeveiliging? Neem dan een kijkje op dutchempiresecurity.nl.