Documenten altijd vindbaar

May 20, 2021

Eén van de grootste ergernissen binnen organisaties is die van onvindbare documentatie. Documenten die de organisatie tot haar beschikking heeft, maar die niet kunnen worden gevonden op het moment dat ze nodig zijn. Het zoeken kost veel tijd en komt de samenwerking niet ten goede. Met de software van SZISS behoort deze ergernis tot het verleden!

Structuur van meest actuele documenten

SZISS heeft de software zo ingericht dat in één oogopslag duidelijk is waar documenten zich bevinden. En dat van documenten uit dezelfde reeks alleen het meest actuele document zichtbaar is. Zodat altijd met het juiste en meest actuele document wordt gewerkt. Oudere documenten blijven in het archief bewaard.

Efficiëntie

Deze efficiëntie in documentbeheer is er voor elke soort gebruiker van de software. Of je nu bemiddelaar, opdrachtgever of zelfstandige bent. Doordat alleen de juiste en actuele documentatie direct zichtbaar is en er een duidelijke structuur is aangebracht in de opbouw, vind je heel eenvoudig de benodigde documenten. Dát bespaart tijd en ergernis!

Organisatie- en functie specifiek

De documentatie is uiteraard organisatie- en functie specifiek. Het documentbeheer van SZISS is zo opgebouwd dat opdrachtgevers en medewerkers alleen die informatie van de organisatie zien waarvoor zij werkzaam zijn en voor hen is toegestaan op basis van functie.

Documentatie toe te voegen

Documenten zijn er voor allerlei doeleinden. Je kunt denken aan protocollen, procedures, werkinstructies en procesbeschrijvingen. Alles wat voor de opdrachtgever, bemiddelaar of medewerker nodig is om het werk goed uit te voeren, is toe te voegen. Het documentbeheer is toegankelijk voor documenten uit tekstverwerkingsprogramma's en Pdf’s.

SZISS maakt het mogelijk

Documentbeheer is één van de tools die het werken met de software van SZISS plezierig en eenvoudig maakt. SZISS is sterk in het professionaliseren en standaardiseren van processen. Maak kennis met SZISS en proef van de voordelen die de software biedt. De eerste maand is gratis om kennis te maken en functionaliteiten te proberen!