De software van SZISS

19 november 2020

Drie hoofdfunctionaliteiten

De schakel tussen vraag en aanbod van personeel faciliteren kan alleen effectief door drie hoofdfunctionaliteiten aan te bieden, namelijk personeelsplanning, urenregistratie en facturatie.

Personeelsplanning met SZISS

Het matchen van geschikt en beschikbaar personeel is doorgaans een enorme klus. Zeker om als bemiddelaar een goed overzicht te behouden. Met SZISS is dit echter heel eenvoudig.

De bemiddelaar ontvangt van een organisatie het verzoek voor inzet personeel (zzp, flex, detacheer). In de App of via de website is af te lezen welke medewerkers voor deze opdracht geschikt en beschikbaar zijn. Deze medewerkers krijgen de aangeboden dienst via een push-bericht in de App of via e-mail te zien.

Met één druk op de knop Ja, ik kan, maakt de medewerker kenbaar de opdracht te aanvaarden. De opdracht verschijnt daarmee automatisch en direct in de agenda van de medewerker én in het systeem van de bemiddelaar.

Ook wijzigingen in de personeelsplanning zijn eenvoudig te maken. Of de wijziging nu ontstaat vanuit de bemiddelaar of de medewerker, maakt geen verschil. Wijzigingen worden doorgevoerd en automatisch en direct via een push bericht in de App of via e-mail bij de ander zichtbaar gemaakt.

Met één druk op de knop maakt de ander bekend dat de wijziging akkoord is. In de agenda van de medewerker én in het systeem van de bemiddelaar is de wijziging daarmee direct zichtbaar.

Op deze manier heeft de bemiddelaar altijd en overal het overzicht van inzet personeel in verschillende opdrachten en weet de medewerker precies waar en wanneer hij of zij wordt verwacht.

Urenregistratie met SZISS

Het registreren en verwerken van uren, duurt geen uren... Tijdregistratie met SZISS is eenvoudig én snel.

Bij het openen van de App of website staat de desbetreffende dag al voor je ingevuld, de datum kun je uiteraard eenvoudig wijzigen. Ook het project van je vorige tijdregistratie is al zichtbaar. Werk je in een ander project, dan klik je op de juiste projectnaam. Nadat de begintijd is ingevuld, verschijnt de eindtijd in beeld. Ook hier kun je heel eenvoudig in wijzigen. Het is tevens mogelijk pauze te registreren en een omschrijving toe te voegen aan de urenregistratie. In een paar seconden is de urenregistratie met SZISS een feit!

Facturatie met SZISS

De goedgekeurde urenstaat en eventuele onkosten zijn de basis voor de factuur aan de opdrachtgever. Juist daar zit de kracht van SZISS!

Door enkel de, reeds door de opdrachtgever, goedgekeurde urenstaten en onkostenoverzichten te koppelen aan de facturen zijn onjuiste facturen of creditfacturen verleden tijd. De software van SZISS berekent ook of gewerkte uren in aanmerking komen voor onregelmatigheidstoeslag (ORT) of werktijdentoeslag (WTT). Is dit het geval? Dan wordt de toeslag automatisch in de factuur opgenomen. Ook wordt rekening gehouden met de juiste BTW-heffing. Wil je toch iets aanpassen? Dat kan uiteraard!

SZISS biedt meer!

De software van SZISS gaat uit van het gebruiksgemak en werkt in de Cloud en zoveel mogelijk automatisch. Dat is niet alleen zo in de drie hoofdfunctionaliteiten, maar met alle productie die SZISS aanbiedt. SZISS heeft alles in huis om eenvoud en gemak te ervaren. Andere producten van SZISS bestaan onder meer uit:

  • Urenstaat
  • Onregelmatigheidstoeslagen
  • Werktijdentoeslagen
  • Commissie facturen
  • Self-billing
  • Opdrachtbeheer
  • Documentbeheer
  • Digitaal ondertekenen
  • Beschikbaarheid
  • Agendabeheer

Overtuigd?!

Maak kennis met SZISS en ervaar het gemak! De eerste maand is gratis.

Terug