De 8 voordelen gebruik Apps

1 oktober 2020

De acht voordelen mobiele Apps

De toename gebruik Apps komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het gebruik van een mobiele App kent vele voordelen, waardoor de populariteit toeneemt. De acht voordelen mobiele Apps op een rijtje:

1. Altijd paraat

Apps heb je altijd bij de hand. Immers, de tijd dat we nog de deur uitgaan zonder onze mobiele telefoon of tablet is eigenlijk ondenkbaar.

2. Mobiel

Apps zijn mobiel, je kunt ze overal gebruiken. Het maakt daarbij niet uit waar je je bevindt.

3. Offline werkzaam

De meeste Apps kunnen offline gebruikt worden zodra zij eenmaal zijn gedownload.

4. Snelheid

Het gebruik van Apps gaat razendsnel. Alleen het aanzetten van je mobiel of tablet en het selecteren van de App is voldoende. Het opstarten van een pc of laptop is niet nodig en verspilt daardoor ook geen kostbare tijd.

5. Notificaties op je mobiel

Eén van de voordelen van het gebruik van Apps is dat er een notificatie op je scherm verschijnt als er een bericht voor je binnenkomt. Je hoeft het apparaat niet eerst aan te zetten om deze melding te zien. Door de notificaties ben je altijd op de hoogte van een belangrijke melding, je krijgt er namelijk direct zicht op bij binnenkomst.

6. Functionaliteiten

De meeste Apps maken gebruik van andere functionaliteiten van je mobiele apparaat, zoals de camera, GPS, vingerafdruk- en gezichtsscanner.

7. Koppelbaar

Apps kunnen gekoppeld worden aan andere Apps van het mobiele apparaat, maar ook een koppeling aan andere mobiele apparaten is vaak mogelijk.

8. Gebruiksvriendelijk

Apps zijn gebruiksvriendelijk. Zij zijn speciaal ontwikkeld, met feedback van gebruikers om de Apps nog verder te optimaliseren.

Maak kennis met de SZISS App

Ook SZISS heeft een App voor je ontwikkeld. Hiermee is gebruikmaken van de software van SZISS nog eenvoudiger en sneller via de Notificaties op je mobiel of tablet! Op deze manier is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om je gewerkte uren te registreren of je agenda te checken.

Wijzigingen worden doorgevoerd en automatisch via een push bericht in de SZISS App zichtbaar gemaakt bij de ander. Op deze manier ben je altijd up-to-date. Het feit dat je daar niet over na hoeft te denken, dat alles zo is ingericht dat je altijd en overal de meest actuele status ziet, is zo prettig aan de software van SZISS!

Met de functionaliteiten van de software van SZISS kun je via de App werken. Bovendien is de SZISS App gewoon via de Apple App Store en Google Play Store te downloaden.

SZISS whitelabel App?

Dat niet alleen, SZISS heeft ook een whitelabel App. Een whitelabel App is een generieke App die in de huisstijl van een bedrijf kan worden aangepast.

Deze faciliteit is er voor elke bemiddelaar of zelfstandige. Dat betekent dat alle functionaliteiten van de App zijn weergegeven in je eigen stijl en je eigen kleuren. Dat voelt vertrouwd, het straalt jouw bedrijf uit. Anderzijds werkt het verfrissend; Niets saaie contouren van een standaardinvulling. Nee, alles zoals jij wilt dat het eruit ziet.

Gebruiksvriendelijke App

De SZISS App is gebruiksvriendelijk. Het maakt daarbij niet uit op welk apparaat je werkt met de App. Of dit nu je mobiel, je tablet of een laptop is, in alle varianten werkt de SZISS App optimaal.

De App is afgestemd met de mensen die er in de praktijk mee werken. Hun wensen en suggesties zijn er in verwerkt. Uiteraard staat SZISS altijd open voor nieuwe ideeën, zodat de App kwaliteit behoudt. Dat is niet het enige. De SZISS App is zodanig ingericht dat het van hoogstaande kwaliteit is en weinig bugs vertoont.

Kennismaking

Is jouw interesse gewekt voor de software van SZISS? Maak nú kennis met SZISS en proef het gemak. De eerste maand is gratis om optimaal alle voordelen van SZISS te leren kennen.

Terug