Documenten altijd vindbaar

Documenten altijd vindbaar

20 mei 2021 00:00

Eén van de grootste ergernissen binnen organisaties is die van onvindbare documentatie. Documenten die de organisatie tot haar beschikking heeft, maar die niet kunnen worden gevonden op het moment dat ze nodig zijn. Het zoeken kost veel tijd en komt de samenwerking niet ten goede. Met de software van SZISS behoort deze ergernis tot het verleden!

Werken als zelfstandige in het onderwijs

Werken als zelfstandige in het onderwijs

06 mei 2021 00:00

Als zelfstandige in het onderwijs werken wint aan populariteit. Als zelfstandig docent heb je meer vrijheden en minder verplichtingen dan in dienstverband. Je moet uiteraard ook extra zaken regelen die anders door de werkgever worden gedaan. SZISS biedt hierin uitkomst!

Is werken in de zorg zwaar?

Is werken in de zorg zwaar?

23 maart 2021 00:00

Ja, werken in de zorg wordt door veel mensen in deze bedrijfstak als zwaar ervaren. Het werk kan fysiek zwaar zijn en de werkdruk in de zorg is doorgaans hoog. Toch weerhoudt dat mensen er niet van om juist in deze sector te (blijven) werken. Benieuwd naar hoe het werken in de zorg eraan toe gaat en hoe dit wordt ervaren? Neem een kijkje op de werkvloer in de Week van Zorg en Welzijn 2021.

Ontdekdezorgweek 2021

Ontdekdezorgweek 2021

11 maart 2021 14:31

Yeah! De Week van Zorg en Welzijn 2021, oftewel de Ontdekdezorgweek, staat voor de deur. Van 22 tot en met 27 maart openen meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.