Is werken in de zorg zwaar?

Is werken in de zorg zwaar?

23 maart 2021 00:00

Ja, werken in de zorg wordt door veel mensen in deze bedrijfstak als zwaar ervaren. Het werk kan fysiek zwaar zijn en de werkdruk in de zorg is doorgaans hoog. Toch weerhoudt dat mensen er niet van om juist in deze sector te (blijven) werken. Benieuwd naar hoe het werken in de zorg eraan toe gaat en hoe dit wordt ervaren? Neem een kijkje op de werkvloer in de Week van Zorg en Welzijn 2021.

Ontdekdezorgweek 2021

Ontdekdezorgweek 2021

11 maart 2021 14:31

Yeah! De Week van Zorg en Welzijn 2021, oftewel de Ontdekdezorgweek, staat voor de deur. Van 22 tot en met 27 maart openen meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.

Automatisering is een must!

Automatisering is een must!

11 februari 2021 18:02

De wereld om ons heen verandert continu. Organisaties moeten wendbaar zijn en blijven om zich staande te houden in deze complexe en snel veranderende tijd, waarin automatisering en digitalisering telkens meer op de voorgrond komt te staan. Benut als bemiddelaar en zelfstandige optimaal van de mogelijkheden die er zijn.

Werktijdentoeslag automatisch berekend

Werktijdentoeslag automatisch berekend

04 februari 2021 16:26

In diverse branches wordt gewerkt buiten kantoorwerktijden. En in de zorgbranche gaat het werk altijd door. Daar wordt 24-uurs zorg verleend en dus ook in de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen. Voor werk verricht buiten kantoorwerktijden, ontvangt de medewerker een werktijdentoeslag (WTT) of onregelmatigheidstoeslag (ORT). Dit kan heel eenvoudig en automatisch worden geregeld met de software van SZISS.